Tuinaanleg

Met een grote dosis enthousiasme en passie voor alles wat groeit en bloeit, jarenlange ervaring en vakkennis, gaan we graag aan de slag om uw tuin aan te leggen. Voor we beginnen, gaan we samen in gesprek, geeft u uw wensen aan en maken we een uniek tuinontwerp. Uw tuin is van het eerste idee tot en met het onderhoud in goede handen bij ons.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Sierbestrating, een veranda, een mooie houten schutting, een blokhut of waterpartijen en vijvers. Wij leggen het allemaal voor u aan. Ook zijn onze vingers enorm groen en hebben we grote kennis van bloemen, struiken en planten. Met een mooi beplantingsplan naar wens, zorgen wij ervoor dat uw tuin leeft.

Binnen elk budget maken wij het juiste tuinplan voor de tuinaanleg. Daarnaast zijn we flexibel voor wat betreft de oplevering van uw tuin. We kunnen alles in één keer opleveren of we maken in overleg met u een plan waarin we de aanleg in fases doen. 

Naast tuinaanleg kunnen wij ook uw tuin renoveren of opknappen. Met onze vakkennis houden we dan ook rekening met de omgeving en bepalen we samen met u welke waardevolle elementen uit uw bestaande tuin behouden kunnen worden.

Vraag vrijblijvend advies aan

Tuinaanleg. Beplanting. Struiken en bloemen en bomen

Beplanting

Wij helpen met de vraag: wat voor tuin wil ik eigenlijk? Wij houden rekening met de ligging van de tuin en het onderhoud. Sommige planten verlangen naar een zonnige standplaats, andere juist naar een schaduwrijke plek. Wij zoeken de planten uit, voor de juiste locatie en selecteren uw smaak op bladkleur, bloemkleur en hoogte.

sierstraatwerk buitentrappen vlonders terras

Sierbestrating, vlonders
& schutting

Wij gaan snel en vakkundig voor u aan het werk en zorgen dat uw oprit, terras of complete tuin wordt aangelegd en omgetoverd tot een prachtige siertuin. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een degelijke, maar tegelijkertijd een gezellige tuin, waar u ’s zomers heerlijk met goed gezelschap kunt zitten.

Waterpartij. Vijver. Waterplanten

Vijvers en waterornamenten

Een vijver geeft een leuke sfeer aan uw tuin, echter is het aanleggen van een vijver vereist kennis. Water brengt leven. Een vijver of waterornament kan helpen bij het verwerken van regenwater. Het is daarom belangrijk om een juiste planning te maken en de juiste gereedschappen te hebben.

Tevreden klanten die zorgeloos genieten:

Afgelopen week is onze nieuwe tuin opgeleverd, Guido en zijn mannen hebben de afgelopen weken keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn. In 1 woord GEWELDIG! Van een grote dorre vlakte om ons huis naar een tuin met prachtige bestrating, bomen, planten en verlichting. Guido, bedankt. We zullen je zeker aanbevelen aan iedereen die iets aan zijn tuin wil doen.

Eric en Ella van Haeringen

Super goed werk geleverd! Guido heeft zelf goede ideeën en geeft goed advies! zeker een aanrader Gsgardens!

Miriam Mearns-Beentjes

Ik raad Guido/GS Gardens van harte aan! Waarom? Gewoon prachtig vakwerk en een keiharde werker!

Kim Glas-van Der Meulen

De voortuin keurig aangepakt met straatwerk en beplanting. Wij zijn er erg blij mee, het is prachtig geworden Guido.

Rens van Opmeer