Tuinontwerp

TuinontwerpUw tuin op de schop of renoveren? Wij helpen u met al uw vragen. De eerste stap op weg naar uw ideale tuin is een tuinontwerp dat volledig is afgestemd op uw wensen en ideeën. En wij denken graag mee. Wij werken een ontwerp uit die al de informatie geeft die nodig is om de juiste beslissingen te nemen over uw tuin. Wij hebben de ervaring en vakkennis die nodig zijn om een gedegen tuinontwerp te maken dat de perfecte basis vormt voor de aanleg van uw tuin.

Hoe gaan we te werk?

Samen gaan we in gesprek. U kunt u wensen en ideeën aan ons kenbaar maken. Hierbij houden we uiteraard rekening met de mogelijkheden, waarbij onder andere uw budget, de ligging van de tuin en de bodemsamenstelling een rol spelen.

Beplanting en onderhoud

Een ander belangrijk aspect is het onderhoud van uw tuin. Het ontwerp houdt er rekening mee of u meer of minder tijd kwijt wilt zijn met het onderhoud van de tuin. Ook de beplanting draagt daaraan bij. Een goed en duidelijk beplantingsplan is heel belangrijk. Sommige planten verlangen naar een zonnige standplaats, andere juist naar een schaduwrijke plek. Wij zoeken de planten uit, voor de juiste locatie en selecteren uw smaak op bladkleur, bloemkleur en hoogte.

De schets en definitief ontwerp

De uitkomsten van ons gesprek vertalen we. Aan de hand van afbeeldingen brengen we de sfeer van uw toekomstige tuin over. Zijn we het daarover eens dan maken we een aantal schetsen waaruit u een keuze kunt maken. Daarna volgen de definitieve tekening en het beplantingsplan en op basis daarvan leggen we uw tuin graag voor u aan. Met een grote dosis enthousiasme en passie!

Sierbestrating

Hoe wij werken

Ons bedrijf is letterlijk &
figuurlijk ‘groen’

Wij denken mee,
voor elk budget.

Wij nemen het onderhoud
uit handen

Wij verzetten grondwerk en voeren alles af

Veiligheid staat hoog op onze lijst

Wij laten alles netjes en
opgeruimd achter